05 / 05 / 2024

Güher Türker Nur Mimarlık Adres Telefonu

Güher Türker Nur Mimarlık Adres Telefonu

Güher Türker, Eylül 2011’den itibaren Nur Mimarlık firmasının ortağıdır. Mimar Güher Türker, daha önce Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü yaptı. Peki Güher Türker kimdir? İşte biyografisi

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul'den 7.1 milyon TL'lik ödenmiş sermaye!

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılında SPK'nın Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum derecelerini gösteren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Güher Türker Nur Mimarlık Adres Telefonu Haberi

Güher Türker Nur Mimarlık Adres Telefonu

Güher Türker kimdir?


Güher Türker, 1986 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’ni dereceyle bitirerek, 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) Mimar olarak göreve başladı. 


Türker, 1986-2004 yıllarında Yapı Grubu yöneticisi ve Genel Direktör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1997-2000 yıllarında Gebze Ticaret Odası Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nin teknik danışmanlığını yönetti. 2004-2007 yıllarında GOSB Genişleme Bölgesi ve GOSB III. Bölgeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Güher Türker, GOSB’da genel müdürlük yaptığı 2007 -2009 döneminde ise çok sayıda ekonomik ve sosyal boyutlu projeyi hayata geçirdi.


Güher Türker, Nisan 2010 – Ağustos 2011 arasında Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


Mimar Güher Türker, Eylül 2011’den bugüne Nur Mimarlık İnşaat Ltd.Şti.’nde ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Güher Türker ve Nur Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Kurbağalıdere Cad....