20 / 05 / 2024

Gül Ankara

Gül Ankara

Tanbatu Yapı Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Gül Ankara tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu'nda kuruldu.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Salda Gölü'ne Millet Bahçesi ihalesinin iptaline mahkemeden ret kararı!

Ankara 16. İdare Mahkemesi, Salda Gölü'nde yapılması planlanan Millet Bahçesi hakkında düzenlenen ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için açılan dava ile ilgili red kararı verdi. 

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı!

Oyak Göksupark Ankara fiyat aralığı 191 bin TL ila 725 bin TL arasında değişiyor. Projeden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin Oyak üyesi yararlanacak...

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara satış fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da hayata geçirildi...

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları!

Oyak Göksupark Ankara ev fiyatları 191 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da 15 blok olarak hayata geçirildi...

Gül Ankara Haberi

Gül Ankara

Tanbatu Yapı Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Gül Ankara tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu.


Tanbatu Yapı Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 2- Her türlü yapı endüstrisinde kullanılan hammadde, yardımcı maddeler ile makine ve teçhizatın alım ve satımını yapmak. 3- Her türlü arsa, arazi üzerine işyerleri konutlar tatil siteleri, oteller inşaa etmek bunları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek. 4- Her türlü ticari bina ve konutların tadilat, onarım peyzaj işlerini yapmak. 5- Turizm ve Seyahat acentalığı yapmak. 6- Her türlü turistik amaçlı otel, motel, kamp yerleri, turistik amaçlı restaurant, kafe işletmeciliği yapmak. 7-Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve konuya...