08 / 05 / 2024

Gül İş Merkezi

Gül İş Merkezi

Gül İş Merkezi'nde yer alan 4 işyeri Büyükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulü ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Toplam bedelleri 11 milyon 475 bin TL olarak belirlendi.

Gül İş Merkezi ve Kaya Milenyum AVM'de 12.7 milyon TL'ye 5 dükkan!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı; Gül İş Merkezi ve Kaya Milenyum İş ve Alışveriş Merkezi'nde yer alan dükkanları ihaleye çıkarıyor. 5 dükkanın toplam bedeli 12 milyon 735 bin TL...

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Taksim 15 Temmuz Dijital Gösterim Merkezi açılıyor!

"15 Temmuz Milletin Zaferi" Dijital Gösterim Merkezi, 15 Temmuz'da Taksim Meydanı’nda vatandaşların hizmetine girecek.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki inşaatları inceledi!

Adalet Bakanı Gül, 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi ile olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezerek, ilgililerden bilgi aldı..

Gül İş Merkezi Haberi

Gül İş Merkezi

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı; Dizdariye Mahallesi Gül İş Merkezi'ndeki 4 işyerini satışa çıkarıyor. İşyerlerinin toplam bedeli 11 milyon 475 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; 4 Kasım 2014 Salı günü saat 10:00'da kapalı teklif usulü ile Büyükçekmece Belediyesi Mimarsinan Mahallesi Cumhuriyet 2 Caddesi No:24 adresindeki Ek Hizmet Binasındaki Encümen Salonu'nda yapılacak.


İhale ilanı: 


DUYURU 

2886 DİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 707426


BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Aşağıda özellikleri, şartları belirtilen 4 (Dört) adet iş yeri 2886 Sayılı Yasanın 36.Maddesi gereğince "Kapalı Teklif Usulü" ihale edilerek satılacaktır.


Sıra No    Ada-Parsel Adres    İşyeri No    Yüzölçümü    Muhammen Bedel    Geçici Teminat


1    Dizdariye Mahallesi 334 ada 11 parsel üzerindeki Gül iş merkezi.    Zemin 3 nolu işyeri    391 m2    3.323.500,00 TL    99.705,00 TL


2    Dizdariye...