02 / 05 / 2024

Gül Vadisi adres

Gül Vadisi adres

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ortaklığı ile hayata geçirilen Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi diğer adıyla Gül Vadisi olan projenin yapımına 2015 yılında yapılması planlanıyor. Gül Vadisi Isparta' da yükselecek

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi!

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi!

11.Mahalle Gül İnşaat satış ofisi telefon ve adres bilgiler haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde yükselen 11. Mahalle Evleri projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Relax Göksu Konutları adres bilgileri!

Relax Göksu Konutları projesinde daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara İl'inde yer alıyor. İşte Relax Göksu Konutları adres bilgileri...

Gül Vadisi adres Haberi

Gül Vadisi adres

Gül Vadisi projesinin yapımına 2015 yılında yapılması planlanıyor. Proje toplam 137 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı imzasıyla hayata geçirilecek.


Gül Vadisi projesinin içerisinde Gül Kulesi de bulunuyor. Gül Kulesi' nin 32 kattan oluşması planlanıyor. Proje içerisinde kültürel sergi alanları, gül alışveriş merkezi, yaşam ve kongre merkezi, sauna, hamam ve farklı güllerin yer alması gibi birçok sosyal alanlar bulunuyor.


Gül Vadisi Isparta' da yükselecek!

Gül Vadisi projesinin amacı Isparta'nın simgesi olan 'gül'ü iç ve dış turizmde tanıtmayı hedeflemek. Proje Süleyman Demirel Üniversitesi'nin Batı ve Doğu Kampusu'nda kurulacak.


Gül Vadisi Isparta iletişim

Tel:0246 224 37 37

Web: