09 / 05 / 2024

gülaylar altın fiyatları 2022

gülaylar altın fiyatları 2022

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

gülaylar altın fiyatları 2022 Haberi

gülaylar altın fiyatları 2022

Gülaylar altında büyük indirim günleri başladı. Baget yüzük, beştaş, küpe ve kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki Gülaylar altın baget yüzük fiyatları ne kadar? Gülaylar altın kolye fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gülaylar altın mükemmel tasarımı ve göz alıcı taşları ile görenleri büyülüyor. Annesine, eşine ve sevdiklerine hediye almak isteyenler için en uygun altın kolye, yüzük ve kolyeler Gülaylar altında. 

Peki Gülaylar altın baget yüzük fiyatları ne kadar? Gülaylar altın kolye fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

GÜRALLAR ALTIN FİYAT LİSTESİ 7 EYLÜL 2022

Sarı Altın 14 Ayar Geometrik Yüzük
FİYATI: 926 ₺

Beyaz Altın Baget Taşlı Kalp Küpe
FİYATI: 928 ₺

Pembe Beyaz Altın 14 Ayar Kalp Küpe