08 / 05 / 2024

gülben ergen Tepe Nautilusa ne zaman gelecek

gülben ergen Tepe Nautilusa ne zaman gelecek

Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen olacak...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

SON DAKİKA… Milyonların gözü burada! Masada asgari ücret ve EYT var!

Son dakika haberine göre Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretin ana gündem maddesi olduğu üçlü bir toplantı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görüşmesi başladı.

Brent petrol tepe taklak oldu! Akaryakıtta indirim haberi bekleyenlere şok haber, zam geliyor... Araç sahipleri dikkat

Brent petrol varil fiyatı haftanın ilk işlem gününde tepe taklak oldu. Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleyenlere şok haber şimdi geldi. Zam geliyor. İşte yarıntılar...

Perakendede zam beklentisi! Marketteki ürünlere zam mı gelecek?

Perakende de büyük bir zam beklentisi oluşmaya başladı. Yapılan Perakende Güven Endeksi (TEPE) anketi de bu durumu ortaya koydu. İşte detaylar!

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Global İnşaat Gıda Otomotiv Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mengir ve Resul Akbulut ortaklığında kuruldu.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gülben ergen Tepe Nautilusa ne zaman gelecek Haberi

gülben ergen Tepe Nautilusa ne zaman gelecek


Gülben Ergen Tepe Nautilus ziyaretçilerine kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları anlatacak.


Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen olacak.


Tepe Nautilus etkinlik alanında 27 Nisan pazar günü saat 14.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek söyleşide, Gülben Ergen Tepe Nautilus ziyaretçilerine kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları anlatacak. 


Gülben Ergen, Türkiye’nin dört bir yanında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin gelecek projelerini de Tepe Nautilus ziyaretçileriyle paylaşacak. 


‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıtacak


Keyifli sohbeti ve güler yüzü ile Tepe Nautilus ziyaretçileriyle buluşacak ünlü isim, ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıtacak....