29 / 04 / 2024

gülben ergenin evi nerede

gülben ergenin evi nerede

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Gülben Ergen, Nişantaşı'ndan daire satın aldı!

İstinye’ deki evinde 3 oğluyla mutluluk pozları veren Gülben Ergen’ in herkesten gizlediği sığınağı ortaya çıktı. Ergen, yalnız kalmak istediğinde soluğu Nişantaşı’ ndaki dairede alıyor.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İnsanlar ev almazsa kim neden inşaat yapsın? 

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söylemişti. İşte sosyal medya X'e de konu olan o detaylar... 

Tek evi olanlara müjde! Tek evi olan tapu sahipleri 2.953 Türk Lirası para iadesi alacak

81 il geneli kapsamında son dakika duyurusu yapıldı. Buna göre, teki evi olanlara müjde bu listede adı soyadı yazan vatandaşlar geriye dönük 5 senelik para iadesi alabilecekler. İşte haberin ayrıntıları...

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek!

Geçmiş dönemlerin gözde dizileri arasında yer alan Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek...

İzmir depreminde evi yıkılan aileye güçlendirme kredisi verildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra, hasar görmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca evi yıkılan Balık ailesine, deprem yardımı kapsamında “güçlendirme kredi hak sahipliği” çıktı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

gülben ergenin evi nerede Haberi

gülben ergenin evi nerede

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.


Eski eşi Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka bir adamla aynı evde yaşayamaz' çıkışının ardından Erhan Çelik'in Gülben Ergen'in yan dairesinde kaldığı iddia edilmişti.

Önceki gün bebek'te arkadaşlarıyla kahve içerken görüntülenen Ergen' ayrı ev' iddialarını yalanlayarak " Erhan benim eşim. Yan dairemde de oturmuyor, öyle bir şey yok. Biz bir aileyiz ve insanların bunu bilmesi gerekiyor"...