02 / 05 / 2024

Gülben Ergenin gayrimenkulleri

Gülben Ergenin gayrimenkulleri

Gülben Ergen, Bodrum'dan vazgeçemiyor. Yıllardır her yaz Gündoğan'daki yazlığına giden sanatçı, paparazzilerden köşe bucak kaçarak tatil yapmaya çalışıyordu. Adresinin herkes tarafından bilinmesinden sıkılan Ergen, çareyi ev değiştirmekte buldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Özelleştirilen gayrimenkullerin akıbeti meclis gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkulleri meclis gündemine taşıdı. Türabi Kayan, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de!

5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da önceki yıla göre ortalama gayrimenkul fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu. Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de...

Özak GYO Göktürk gayrimenkulleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Eyüp İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan 198 Ada 6 Parsel, 201 Ada 1 Parsel ve 203 Ada 1 Parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gökçeada'da satacak gayrimenkul kalmadı!

Gökçeada halkı ve esnafıyla bir araya gelen AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar, gayrimenkulleri bir bir satmakla yürütülmeye çalışılan bir Belediyeciliğin çok yakın zamanda iflas edeceğini anlattı.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Gülben Ergenin gayrimenkulleri Haberi

Gülben Ergenin gayrimenkulleri


Gülben Ergen, Bodrum'dan vazgeçemiyor. Yıllardır her yaz Gündoğan'daki yazlığına giden sanatçı, paparazzilerden köşe bucak kaçarak tatil yapmaya çalışıyordu. Adresinin herkes tarafından bilinmesinden sıkılan Ergen, çareyi ev değiştirmekte buldu.


AYNI MUHİT

Ergen'in aradığı tüm kriterlere sahip ev, yine Gündoğan'da çıktı. Royal Residence'tan villa alan Ergen, 1 milyon 600 bin dolar ödedi. Şarkıcı, üç oğlu ve sevgilisi Erhan Çelik'le bu yazı gözlerden uzak bir şekilde yeni villasında...