19 / 05 / 2024

Gülbin Tosun yanan ev tazminatı

Gülbin Tosun yanan ev tazminatı

Haber spikeri Gülbin Tosun 6 yıl önce evinin yanışını canlı yayında izlemişti. Gülbin Tosun’un taşeron firmaya ve sigorta şirketine açtığı davayı mahkeme kısmen kabul etti.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Yanan ormanlar yerleşime ve turizme açılabilir mi?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yanan ormanların yerleşime ve turizme açılıp açılamayacağını kaleme aldı. İşte Kiraz'ın o yazısı...

Yanan orman alanlarının imara açılan alan miktarları mecliste!

Son on yıl içinde yanan orman alanlarından tekrar ağaçlandırılan ve imara açılan alan miktarları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Gülercan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülercan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Ercan Tosun ve Halil Güler tarafından kuruldu.

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı meclis gündeminde!

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gülbin Tosun'a yanan evi için tazminat ödenecek!

Haber spikeri Gülbin Tosun 6 yıl önce evinin yanışını canlı yayında izlemişti. Gülbin Tosun’un taşeron firmaya ve sigorta şirketine açtığı davayı mahkeme kısmen kabul etti.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Gülbin Tosun yanan ev tazminatı Haberi

Gülbin Tosun yanan ev tazminatı

Hürriyet Gazetesi'nden Özge Eğrikar'ın haberine göre; Taşeron firma ve sigorta şirketi yangında kusurlu bulundu. Mahkeme yangında kusurlu bulunan taşeron firma ile sigorta şirketinin 4 bin 200 lira tazminatı faiziyle birlikte Gülbin Tosun’a ödemesine karar verdi.

9 Temmuz 2012’de çatı katta çıkan yangınla ilgili 30 Temmuz 2012 tarihinde hazırlanan bilirkişi raporunda taşeron kusurlu, önlem almadan işçilerin çalışmasına izin veren bina yöneticisi ise tali kusurlu bulundu.


5 BİN 100 LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

12 Nisan 2013’de Gülbin Tosun, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak bina yönetimi, taşeron firma ve sigorta şirketi aleyhine 5 bin lira manevi ve 100 lira maddi olmak üzere toplam 5 bin 100 liralık tazminat davası açtı. 

Gülbin Tosun’un avukatı, müvekkili Gülbin Tosun’un eşyalarının kısmen ya da tamamen yandığını, duvarların sıvasının döküldüğünü belirttiği...