04 / 05 / 2024

gülcihan yelkenci

gülcihan yelkenci

Emlakkulisi.com editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kılınacak öğle namazının ardından Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek.

TK Emlak Yayın Group'tan en büyük emlak fuarı MIPIM'e çıkartma!

Türkiye'nin bu yıl ilk kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2013' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evlendi. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşti.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evleniyor. Çiftin nikah töreni 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

Arsuz Gülcihan'da 1500 metre yol asfaltlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Arsuz ilçesi Gülcihan Mahallesi’nde deforme olarak kullanımı sıkıntı haline gelen güzergâhta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Gülcihan Yelkenci'nin acı günü! Dedesi Murat Çalışkan vefat etti!

Emlakkulisi.com editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kılınacak öğle namazının ardından Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu nişanlandı. Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu'nun nişanı 20 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Akabey İnşaat Lojistik Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akabey İnşaat Lojistik Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Murat Erbıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi, Gülcihan Sokak'ta kuruldu

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

gülcihan yelkenci Haberi

gülcihan yelkenci

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. 


96 yaşındaki Çalışkan'ın cenazesi öğle namazına müteakip Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kaldırılacak. Kalp yetmezliğinden vefat eden Çalışkan'ın cenazesi Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Gülcihan Yelkenci ve ailesine başsağlığı...