15 / 05 / 2024

Güldağ Metal İnşaat şirketi

Güldağ Metal İnşaat şirketi

Güldağ Metal İnşaat Elektrik Plastik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürda tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa'da kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşin Bayhan  tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utk Metal İnşaat Elektrik Kimya Temizlik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Oğuzhan Koto tarafından kuruldu.

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 475 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasap tarafından kuruldu.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Güldağ Metal İnşaat şirketi Haberi

Güldağ Metal İnşaat şirketi

Güldağ Metal İnşaat Elektrik Plastik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürda tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa'da kuruldu.


Güldağ Metal İnşaat Elektrik Plastik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Metal a)Demir,çelik,saç,bakır,alüminyum,çinko sarı ve sair metallerin ve hurdaların alım satımı,işlenmesi,dökümünün yapılması ve yaptırılması,nakliye ve bunlara ait her türlü makine aksam yedek parçalarının montaj ve imali alım satımı ithalat ve ihracatının yapılması. b)Metal mamül,yarı madde ve malzemelerin dökümü,fason dökümünün yapılması ve yaptırılması c)Her türlü metal ve metaldan mamüllerin yurt içi ve yurt dışında alımını ve satımın yapmak. d) Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları,metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. e) Şirket yurtiçi ve yurtdışında her türlü metal...