18 / 05 / 2024

Güler Tatlıcı

Güler Tatlıcı

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi.

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Havalar ısındı. Cabriolar yollara çıktı. Peki Mercedes C Cabriolet'in fiyatı ne kadar. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyatı.

Otomobil tutkunlarının gözdelerinden Mercedes, C cabrio modelini ‘Sınırları aş, fazlası ol’ sloganıyla satışa sunuyor. Peki herkesin hayallerini süsleyen bu tasarım harikası otomobili alabilmek için ne kadar parayı gözden çıkarmak gerekiyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Güler Tatlıcı Haberi

Güler Tatlıcı

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi. Davalılardan Taha Tatlıcı, beyin kanserinden ölen kardeşi Murat Levent’in ABD’de hasta yatağında Donna Marie ile gayrimüslim geleneklerine göre yaptığı evliliğin geçersiz olduğunu iddia etti.


EVLİLİK  TESCİL EDİLDİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 4 avukat aracılığıyla verilen dava dilekçesinde Donna Marie Tatlıcı’nın, Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğundan birisi olan Murat Levent Tatlıcı ile 12 Eylül 2012’de evlendiği anlatıldı. Murat Levent’in evlendikten 9 ay sonra, 11 Haziran 2013 günü beyin kanseri tedavisi gördüğü Amerika’da hayatını kaybettiği belirtilen dilekçede, “Yurt dışında yaşadığı için Donna Marie Tatlıcı’nın evliliği, 10 Şubat 2014’te Türk Konsolosluğu tarafından tescil edildi. Tescilin...