27 / 04 / 2024

Gulf Property Show

Gulf Property Show

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.

Bahreyn 3.Gulf Property fuarı 12-14 Mayıs'ta!

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçisi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak.

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak!

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak. Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.

3.Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı 12-14 Mayıs'ta!

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın, 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ohammed Waleed Taleb, Ammar Charbajı ve Kazım Sipahı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğu Koray Dillioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Box Gayrimenkul Danışmanlık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Doruk Kaya, Hüseyin Okur tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hend Badr Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

European Property Awards'ta Türk şirketlere ödül yağmuru!

European Property Awards’a 2016-2017’de bu yıl Türk konut geliştiricileri ve mimarlık şirketlerimiz bir çok ödül aldı.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Gulf Property Show Haberi

Gulf Property Show

10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor. Bahreyn, İslami Bankacılık yönünde büyük işlere imza atan ve ekonomisi çok güçlü olan bir ülke olarak Gulf Property Show ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.

Gulf Property Show Bahrain her iki ülke arasında önemli iş bağlantılarının gerçekleşmesine zemin hazırlayacak ve benzer fuarlardan farklı olarak sıcak satış imkanı sunacaktır. Dünya genelinde yıllık 1 trilyon dolarlık...