06 / 05 / 2024

Gülhan Arslan

Gülhan Arslan

Marina İstanbul Turizm İnşaat Ağaç Sanayi Limited Şirketi, Gülhan Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Celloramatech Laboratuvar Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celloramatech Laboratuvar Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ranan Gülhan Aktaş tarafından kuruldu.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi bugün Şişli’de 700 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Arslan tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gülhan tarafından kuruldu.

Castelway Group Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Castelway Group Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arslan ve Zeki Göktaş ortaklığında kuruldu.

Resort Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Resort Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ileGökhan Gülhan tarafından kuruldu.

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Paras Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paras Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Arslan tarafından kuruldu.

Gülhan Arslan Haberi

Gülhan Arslan

Marina İstanbul Turizm İnşaat Ağaç Sanayi Limited Şirketi, Gülhan Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. Marina İstanbul Turizm İnşaat Ağaç Sanayi Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane turistik tesis inşaatalarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Marina İstanbul Turizm İnşaat Ağaç Sanayi Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi Ressam Hamdi Bey Sokak,...