16 / 05 / 2024

gülle ailesi Gülle Bodrum Evleri

gülle ailesi Gülle Bodrum Evleri

Tekstil yatırımları ile tanınan Gülle Ailesi, Gülle Bodrum Evleri'yle inşaat sektörüne giriş yaptı. 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşan proje, Ortakent'in Kargı koyunda yükseliyor.

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gülle tarafından kuruldu.

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!

Victoria-David Beckham çifti saraya benzeyen kır evlerine yapay göl yaptıracak.

İÇDAŞ'ın acı günü! Hacı Gülser Aslan vefat etti!

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve grup şirketlerinin kurucularından Tacettin Aslan'ın eşi Hacı Gülser Aslan vefat etti. Merhum Aslan'ın ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

TİM, ABD pazarındaki elini güçlendirmeyi hedefliyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle: "Türkiye’nin 192 üründe ABD pazarı için önemli bir potansiyeli bulunduğunu tespit ettik. Bu rapor ışığında, TİM olarak, ABD’deki muhataplarımızla eyaletlerle ticari ilişkilerimizi güçlendirmek adına, doğru partnerlere ulaşabilmemiz için iş birliklerini yoğunlaştıracağız.'

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

gülle ailesi Gülle Bodrum Evleri Haberi

gülle ailesi Gülle Bodrum Evleri

Tekstil yatırımları ile tanınan Gülle Ailesi, Gülle Bodrum Evleri'yle inşaat sektörüne giriş yaptı. 20 dubleks villa ve 10 flat daireden oluşan proje, Ortakent'in Kargı koyunda yükseliyor. 


Projede, flat daireler 150 metrekarede 3+1, dubleks villalar 180 metrekarede 5+1'den oluşuyor. Fiyatlar 440 bin dolardan başlıyor. Gülle Entegre Tekstil ve Emlak Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, "122 rezidans yapmayı planlıyoruz. İnşaat ruhsatını aldık. Ekimde inşaata başlayacağız. 2015 Haziranında tamamlayacağız. 2+1 ve 3+1 konutlar bulunacak" dedi.


Cumhuriyet/ Şehriban...