17 / 05 / 2024

güllerin savaşı malikanesi

güllerin savaşı malikanesi

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Altında savaş etkisi! 2000 bin doları görmek çok uzak değil

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi yaşanıyor. Altın alacakları yakından ilgilendiren gelişme. Altın uzmanı İslam Memiş, altın için savaşı işaret edip 2000 dolar seviyesi için tarih verdi. İşte merak edilen tüm detaylar....

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

1 litre benzin, motorin, LPG fiyatlarında savaş şoku! Görenler buz kesti! Sürücüler dikkat! 

Petrol ve dolarda savaş fiyatlamaları resmen başladı. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 12 Ekim 2023 fiyat listesi...

İslam Memiş savaş riskine dikkat çekti! Altın için tahminini açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistin-İsrail geriliminin piyasalara etkileri konusunda yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve brent petrol uyarılarını paylaştı. Memiş, savaşı da ele alarak gram altında yıl sonu tahminini verdi.

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

güllerin savaşı malikanesi Haberi

güllerin savaşı malikanesi

Kanal D'de başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı 'Güllerin Savaşı' 3 hafta önce başlamıştı. Dizinin çekildiği Darıca Bayramoğlu'ndaki bahçeli, havuzlu, 4 katlı müthiş köşkün en az 9 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilmişti. Bu malikane herkesin dikkatini çekmişti. Kime ait olduğu merak konusuydu. 


Posta Karnaval malikanenin sahibini buldu; Süreyya Yalçın. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, 2 Aralık 2008'de hayatını kaybeden dünyanın sayılı zenginlerinden Faruk Yalçın'ndan kızı Süreyya Yalçın'a kaldı. Sosyetik güzelin eğitim için yurt dışına çıkmadan önceki çocukluk yılları Bayramoğlu'ndaki bu malikaneden geçiyordu. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy "Güllerin Savaşı çekimi için Süreyya Yalçın'ı ikna etmeyi başardı. Ama ne kadar kira verdiğini açıklamadı" dedi.


Posta...