03 / 05 / 2024

Gülman Gruop bodrum

Gülman Gruop bodrum

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Kemal Gülman: 2 milyon metrekare arazi stoğumuz var!

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Gülman Gruop bodrum Haberi

Gülman Gruop bodrum
Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Polat Gülman, bu yeni yapılanmanın bir kurumsallaşma gereği olmadığını söylüyor. Gülman “Aile anayasası konusunda danışmanlık hizmetleri aldık ve biz kurumsallaşmamaya karar verdik” diyor. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.
İş hayatına 1952 yılında yapı malzemeleri satarak başlayan ve Gülman Group’un temellerini atan Kemal Gülman, 1977 yılında ilk arazisini satın alarak gayrimenkul işine girdi. O süreçten bu yana edindiği arazilerde geliştirdiği projelerle servetini katlayan ve birçok yayının zengin listesinde yer alan Kemal Gülman, kurduğu Gülman Group’un başkanlığını geçen yıl oğlu Polat Gülman’a emanet etti.
Amerika’da aldığı finans ve psikoloji eğitiminin ardından Merrill Lynch gibi birkaç kurumda çalışan Polat Gülman, babasının çağırmasıyla Türkiye’ye döndüğünü...