03 / 05 / 2024

Gülman Gruop projeleri

Gülman Gruop projeleri

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Kemal Gülman: 2 milyon metrekare arazi stoğumuz var!

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Gülman Gruop projeleri Haberi

Gülman Gruop projeleri
Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Polat Gülman, bu yeni yapılanmanın bir kurumsallaşma gereği olmadığını söylüyor. Gülman “Aile anayasası konusunda danışmanlık hizmetleri aldık ve biz kurumsallaşmamaya karar verdik” diyor. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.
İş hayatına 1952 yılında yapı malzemeleri satarak başlayan ve Gülman Group’un temellerini atan Kemal Gülman, 1977 yılında ilk arazisini satın alarak gayrimenkul işine girdi. O süreçten bu yana edindiği arazilerde geliştirdiği projelerle servetini katlayan ve birçok yayının zengin listesinde yer alan Kemal Gülman, kurduğu Gülman Group’un başkanlığını geçen yıl oğlu Polat Gülman’a emanet etti.
Amerika’da aldığı finans ve psikoloji eğitiminin ardından Merrill Lynch gibi birkaç kurumda çalışan Polat Gülman, babasının çağırmasıyla Türkiye’ye döndüğünü...