06 / 05 / 2024

Gülnara Kerimova rusya haciz

Gülnara Kerimova rusya haciz

Özbekistan Başsavcılığı Rusya'dan, Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istedi.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Altını olanların aklı başından uçacak! Bunu duyan kalpten gidebilir! 

En önemli yatırım araçlarından biri olan altına talep artıyor. İddialar, dünya çapında birçok ülkenin altın toplamaya başlamasıyla gündeme geldi. Rusya ve Çin'in piyasadan gizlice altın toplayarak dengesiz fiyat hareketlerine neden olduğu bildiriliyor.

Rusya’dan umudu kesen Avrupa, şimdi de Çin’in güneş panellerine gözü dikti!

Rusya’nın doğal gazının kesmesi, Avrupa'da Çin'in güneş enerjisi panellerine talebi artırdı. AB, mayıs ayında açıkladığı yenilenebilir enerji planında, 2030'a gelindiğinde de 600 gigavat kapasiteye ulaşmayı hedefliyor. İşte haberin detayları…

Benzin ve mazot fiyatlarını düşürecek yeni formül! Tabelalarda artık ucuz akaryakıt fiyatları olacak!

Son dakika haberine göre Rusya, ham petrolü iskontolu olarak satış yapmaya başladı. EPDK’nın nisan ayı raporuna göre de Rusya’dan hem ham petrolde hem de motorinde ithalatın arttığı gözlemleniyor. Bu durum akaryakıt fiyatlarını düşürecek yeni bir formül bulunduğunu akıllara getirdi...

Yunanistan'da enflasyon 27 sene sonra çift haneyi gördü! Konut maliyetlerinde dikkat çeken artış!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Yunanistan’da yıllık enflasyon, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Rusya-Ukrayna savaşının enerji ve gıda maliyetlerini artırmasıyla 1995 yılından bu yana ilk defa yüzde 10'un üzerine çıktı.

Rusya'dan altın ve gümüş fiyatlarını çok sert yükseltecek adım! Plan uygulamaya girerse...

20 Şubat 2022 Perşembe günü Ukrayna'yı işgal girişimi başlatan Rusya, uluslararası arenada ekonomik boykot yiyince çareyi yeni stratejiler geliştirmekte arıyor. Daha önce doğal gaz ödemelerini ruble ile alacağını açıklayan Rusya şimdi de yeni bir ekonomik planı duyurdu.

Rusya'dan ayçiçek yağına kota geldi, market fiyatları güncellendi! İşte 25 Mart 2022 ŞOK, A101, MİGROS fiyat listesi!

Rusya'dan ayçiçek yağlarına kota haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Peki bu gelişme ayçiçek fiyatlarına nasıl yansıdı? Market raflarında ayçiçek yağların kaç TL'den satılıyor? İşte 25 Mart 2022 ŞOK, A101, MİGROS, Tarım Kredi Kooperatifleri fiyat listesi! 

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..

Petrolün varil fiyatı haftanın yeni işlem gününe Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ile yukarı yönlü başladı. Savaşın şiddetinin büyümesi ile petrolün varili de artıyor. Peki bugün petrolün varili kaç dolar? Petrolün varili yükselmeye devam edecek mi?

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi! Marketler fiyatlarda güncellemeye gitti! İşte 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Yisk limanından hareket eden ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Binlerce tonluk yağın Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya-Ukrayna savaşı arpa ve buğday fiyatlarını uçurdu? İşte son fiyatlar!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Rusya-Ukrayna savaşı ülkemizde hububat fiyatlarını nasıl etkiledi? Arpa ve buğday fiyatları arttı mı? Arpa ve buğday fiyatları ne kadar oldu? İşte son gelişmeler...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gıda fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni zamlar kapıda mı?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaştan ötürü dünyada milyarlarca insan ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Özellikle gıda temin etme konusunda. ABD merkezli gıda ve tarım analisti Alex Smith konuya ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Rusya Ukrayna savaşı gümüşü vurdu! Gümüş düşüşe geçti...

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş kapanışta kaç lira oldu?

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu!

Reuters haber ajansı, Türkiye'nin swap anlaşması için birçok ülke ile görüşme halinde olduğunu ve Azerbaycan ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirdi. Ankara'nın Malezya, Güney Kore, Rusya ve İngiltere'nin yanı sıra Asya'dan bazı ülkelerle de görüştüğü belirtildi.

Gülnara Kerimova rusya haciz Haberi

Gülnara Kerimova rusya haciz


Özbekistan Başsavcılığının Rusya'dan, Özbekistan'ın merhum Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istediği bildirildi.


Rusya Başsavcılığı Basın Merkezinden haber ajansı İnterfaksa yapılan açıklamaya göre, Özbekistan Başsavcılığının, Kerimova'nın Rusya'daki gayrimenkullerine el konulmasını istediği belirtildi.


Açıklamada, Özbekistan tarafından iletilen talebin değerlendirmeye alındığı kaydedilirken, Gülnara Kerimova'ya ait hangi gayrimenkullere el konulmasının istendiğine ilişkin detay verilmedi.


Özbekistan Başsavcılığından geçen ay yapılan açıklamada, Kerimova'ya ait olduğu iddia edilen ve aralarında Rusya'nın da olduğu 12 ayrı ülkede toplam 1,5 milyar dolarlık gayrimenkule el konulması için çalışmaların başlatıldığı...