16 / 05 / 2024

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..

Petrolün varil fiyatı haftanın yeni işlem gününe Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ile yukarı yönlü başladı. Savaşın şiddetinin büyümesi ile petrolün varili de artıyor. Peki bugün petrolün varili kaç dolar? Petrolün varili yükselmeye devam edecek mi?



Petolün varil fiyatında bugün yüzde 3'lük yükseliş yaşandı. Son gelişmelerin etkisi ile petrolün varilinde 111 doların üzeri görüldü. Geçen hafta 96 dolara kadar gerileyerek mart ayının en düşük seviyesini gören brent petrol, art arda yükselişler kaydediyor.

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..

Rusya-Ukrayna Savaşı'na yönelik gelişmelerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Piyasalarda savaşın gittikçe şiddetlenmesinden dolayı bir artış hakim. Peki bugün petrülün varili kaç dolar? Petolün varili ne kadar? Petrol fiyatları yükselmeye devam edecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön