28 / 04 / 2024

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile petrolün varilindeki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Petrolün varili bugün 122 dolardan işlem görürken yükselmeye devam ediyor. Peki petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?



Dün 122,34 dolara kadar yükselen petrolün varil fiyatı günü 121,6 dolar bandında tamamladı. Petrolün varil fiyatı, bugün yüzde 0,43 artış gösterek 122,72 dolardan işlem görüyor.

Petrolün varilindeki yükselişte gündemdeki gelişmeler etkisini gösterirken ABD Başkanı Biden, bugün Rusya Ukrayna savaşı gündemi ile  NATO zirvesi, G7 zirvesi ve sonrasında Avrupa Konseyi zirvesine katılacak. Biden'ın, NATO liderleri ile yapılacak zirvenin ardından Rusya'ya yönelik yeni yaptırımların olacağı yönünde açıklamaları merakla bekleniyor. Açıklamalar öncesinde ise petrolün varilinde yükseliş hız kesmeden devam ediyor. 

Öte yandan dünya genelinde petrol ile ilgili hangi gelişmelerin yaşandığı merak edilip araştırılıyor. Putın ne istiyor? Biden OPEC'ten ne istedi? İran'ın petrol satışı ne durumda? İşte son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön