01 / 05 / 2024

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrol sektörünün en tanınan Hedge fon yöneticilerinden Pierre Andurand petrolün varil fiyatı bu yıl 250 dolar olabilir dedi. Peki; petrolün varili 250 dolar olması halinde benzin ve mazot kaç lira olur? Araç sahipleri dikkat! İşte fiyat listesi...



Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal harekatının ardından Rusya'ya karşı ekonomik yaptırım kararları alındı. Dünyanın en büyük petrol ihracatçılarından biri olan Rusya'nın bu yaptırımlara yanıt verme olasılığına ilişkin artan endişeler hızla petrol fiyatlarına yansıdı. Lozan'daki zirvede emtia uzmanları, Ukrayna'da ateşkes sağlansa bile ham petrol ve motorin gibi ürünlerin artık Avrupa'ya geri dönemeyeceğini iddia etti. 

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrol sektörünün en tanınan Hedge fon yöneticilerinden biri olan Pierre Andurand, Rus petrolünün Avrupaya arzının sona erebileceğini belirtti. Rus petrol arzını kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalındığını söylerken petrolün varil fiyatı 250 dolar seviyesine ulaşabileceğini belirtti.

O halde petrolün varili 250 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?  Araç sahiplerini ilgilendiren fiyat listesi haberimizde. İşte, petrolün varilinin 250 dolar olması halinde mazot ve benzin fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön