01 / 05 / 2024

gülpark kayseri

gülpark kayseri

Hızını, çalışmalarını, gayretini daha da artıran Kocasinan Belediyesi Kayseri'ye çok farklı ve fonksiyonel Gül gibi bir park açtı, açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı...

Kayseri Gül Park açılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye renk katacak, bir ilk olacak 22 bin metrekare büyüklüğünde, 2,3 milyon liraya mal olan Gül Park’ı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15’te hizmete açacaklarını söyledi.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özdemir ve Fatih Gökhan Kayseri ortaklığında kuruldu.

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri'de hasta yakınları için misafirhane yapılacak!

Kayseri'de önceki gün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçen Hasta Yakını Misafirhanesi’nin temeli atıldı.

Kayseri'de Ekim ayında 3 bin 100 konut satıldı!

TÜİK Bölge Müdürlüğü verilerine göre Kayseri' de 2018 Ekim ayında konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,11 artış göstererek 3 bin 100 oldu.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Kayseri'de 1 ayda 2 bin 754 konut satıldı!

TÜRKİYE İstatistik Kurumu verilerine göre Kayseri’de Temmuz ayında 2 bin 754 konutun satışı yapıldı. TÜİK verilerine göre, Türkiye genelinde konut satışları 2017 Temmuz ayında önceki yılın aynı ayına göre, yüzde 42.4 oranında artarak 115 bin 869 oldu.

İLBANK Yönetim Kurulu 13 Nisan'da toplanıyor!

İLBANK Yönetim Kurulu 13 Nisan 2017 Perşembe günü Kayseri'de toplanıyor. Toplantıda yerel yönetimlerin kredi ve proje talepleri değerlendirilecek.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kayseri'de 2016'da 30 bin 675 konut satıldı!

Türkiye istatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Kayseri'de 2016 yılında 30 bin 675 konut satış sonucu el değiştirdi.

Kayseri 262 milyon TL'lik açılış şölenine hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri'ye gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını hizmete açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek.

gülpark kayseri Haberi

gülpark kayseri


Hızını, çalışmalarını, gayretini daha da artıran Kocasinan Belediyesi Kayseri'ye çok farklı ve fonksiyonel Gül gibi bir park açtı.

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan Gül Park düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve çok sayıda davetli ve misafir katılırken özellikle çocukların yoğun ilgisi görülmeye değerdi.

Kayseri'de belediyelerin bir taraftan hayatı iyileştirirken, güzelleştirirken bir taraftan da kalkınmanın adeta motoru olduklarını vurgulayan Özhaseki," Belediyemizin bu güzel hizmetlerinin devamını sonuna kadar götüreceğine inanıyorum. Ahmet Çolakbayrakdar'a, sonuna kadar kefiliz. Ankara'da siyasi gücümü sonuna kadar belediyelerimize yardım için kullanacağım. Ben onların arkalarında olmaya hazırım onlar da size hizmet ederler, duanızı alırlar İnşallah. Parkımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gül Park'ın mis...