11 / 05 / 2024

Gülpark Suits daireleri ne kadar

Gülpark Suits daireleri ne kadar

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Yapılandırmada son gün! Vergi daireleri bugün kaça kadar açık?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmeleri için 2. taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık!

Vergi Daireleri yapılandırma mesaisi yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Vergi Daireleri bugün saat 21.00'a kadar açık olacak.

Elite Concept’in örnek daireleri görücüye çıktı!

Elite Concept projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 2+1 ve 3+1 örnek dairelerin hazır olduğu projede anahtar teslimleri Temmuz'da başlayacak. 

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı?

12-15 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı tatiline 16 Eylül Cuma günü de eklendi. Peki, vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı? Cuma günü vergi ödemesi yapılabilecek mi?

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Çankaya Ege Vadisi'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

Sinpaş GYO’nun Ege’nin güzelliklerinden ilham alan Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

Gülpark Suits daireleri ne kadar Haberi

Gülpark Suits daireleri ne kadar

Gülpark Suits projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Gülpark Suits Sefaköy'de daireler metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor ve 4 bin 500 TL'ye ulaşıyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında Gülpark Suits projesinde  yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Adres bilgileri: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul...