06 / 05 / 2024

Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek

Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Altın alamayanlar için büyük fırsat: Gümüş... Gümüş fiyatları ne oldu, bu hafta ne olacak?

Bu hafta gümüş fiyatları düşüşe geçti. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş gümüş fiyatlarını aşağı çekti. Bu hafta gümüş değer kaybetti peki bu hafta ne olur? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçerken gümüş fiyatları ne oldu? Gümüşün gramı ne kadar?

1 dolarınız bile varsa dikkat! Dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru!

Doları olanlar ve dolar almak isteyenler dolar kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru...

Çiftçilere kara haber geldi! Gübre fiyatlarına yeni zam kapıda! Gübre fiyatları ne kadar artacak?

Artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çeken milyonlarca çiftçiye bir kötü haber daha geldi. Gübre fiyatlarına yeni zammın kapıda olduğu açıklandı. Peki gübre fiyatları ne kadar artacak? Gübre fiyatlarına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları ne oldu? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş bu hafta düşüşe geçerken gelecek hafta ne olacak merak ediliyor. Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Gümüşe olan talep rekor seviyelere gelirse gümüş fiyatları ne olur? 

Gümüş talebinin bu yıl rekor seviyelere yükselmesi bekleniyor. Yatırımcılar ise gümüşe talep arttıkça gümüş fiyatları ne olur? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Riskli bina sahipleri dikkat! Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Ülkemizde son zamanlarda birçok farklı bölgede yaşanan depremler tedirginliğe sebep olurken, uzmanlar yaşanan son depremlerin büyük depremin habercisi olabileceğini öngörüyor. Peki bina güçlendirmeleri nasıl yapılmalı? Bina güçlendirmesinin maliyeti ne kadar?

Bina güçlendirme maliyeti ne kadar?

Türkiye'de meydana gelen depremler sonrasında, deprem riski olan binalarda güçlendirme yapma konusu gündeme geldi. Riskli binaların yıkımı yerine alternatif olarak güçlendirme de yapılıyor. Peki bina güçlendirme maliyetleri ne kadar? İşte bina güçlendirme maliyeti...

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek Haberi

Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 5 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Küçükçekmece Gülpark Suits satılık konut seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor. 


Sefaköy Gülpark Suits Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı’na, E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, çevre restoranlara 200 metre, okula 400 metre mesafede bulunuyor.


Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması öngörülen Gülpark Suits Küçükçekmece'de firma bünyesinde 12 ay vade fırsatı sunuluyor. Proje 45 daire, 11 dükkan ve 1 süper marketten meydana geliyor. 


Gülpark Suits Konutları 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, yüzme havuzu, sauna, teras bahçeleri...