27 / 04 / 2024

Gülpark Suits teslim tarihi

Gülpark Suits teslim tarihi

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire!

10 kat şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 5 bin metrekare inşaat alanında bulunuyor. Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Gülpark Suits ulaşım bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

NEF Gölköy teslim!

NEF tarafından Bodrum'un Yalıkavak İlçesi'nde inşa edilen NEF Gölköy projesinde 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı başlatıldı. Peki, projede daire teslimleri ne zaman yapılacak? İşte NEF Gölköy teslim tarihi...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Nef 36 Güneşli teslim tarihi!

Nef 36 Güneşli teslim tarihi Aralık 2019 yılı olarak belirtiliyor. Nef 36 Güneşli'de dairelerin metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi!

Küçükçekmece Göl Plus teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor...

Perola Residence Güneşli teslim tarihi!

Perola Residence Güneşli teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Perola Residence Güneşli'de fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Esenyurt Gümüş Panorama teslim tarihi!

Esenyurt Gümüş Panorama teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Gümüş Panorama'da 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

G Tower Güneşli teslim tarihi!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen G Tower Güneşli projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor. G Tower Güneşli teslim tarihi...

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

Gülpark Suits teslim tarihi Haberi

Gülpark Suits teslim tarihi

İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen Gülpark Suits projesi toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları 351 bin TL'den başlıyor kat ve cepheye göre değişiyor. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Gülpark Suits adres

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Telefon: 0212 471 0 420

Web: