07 / 07 / 2024

gülsan eleman alımı

gülsan eleman alımı

Gülsan Şirketler Grubu, Ukrayna yol yapım projesinde görevlendirilmek üzere eleman alacak.

Alım gücü eriyor! Asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı!

Asgari ücretlinin alım günü her geçen gün giderek daha da erirken, eğer asgari ücret kıymaya gelen zam oranında artsaydı 42 bin TL olacaktı.

4 kamu kurumuna personel alımı yapılacak!

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Esenköy Belediye Başkanlığı, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Fethiye Polisevi İşletmeciliği'ne personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, personel alımı kontenjan ve şartları neler? Başvuru nitelikleri neler? 

THY açıkladı! Kabin memuru alımı için son gün...

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri kapsamında, tecrübesiz kabin memuru alımı için açtığı işe alım ilanında başvurular için son gün olduğunu açıkladı.

Konut alım satımında 'ekspertiz raporu' gündemde! Kaçak işlemlerin önüne geçilecek!

Konutta vergilerin tam olarak ödenebilmesi için alım-satım sırasında 'ekspertiz raporu' istenmesi gündeme geldi. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı için geç başvurular başladığını açıkladı. Yapılan duyuruda hangi şehirlerden personel alımı yapılacağı ve başvuru şartlarının neler olacağı belirtildi. Buna göre kimler başvuru yapabilir?

Pegasus Havayolları açıkladı! Pegasus yetiştirmek üzere pilot alımı yapacak...

Pegasus Havayolları tarafından yayınlanan ilan kapsamında yetiştirilmek üzere pilot alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, personel alımı başvurusu nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?

Tapu sahipleri dikkat! Gayrimenkul alım-satımında 3 boyutlu döneme geçiliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) değişik meslek gruplarında personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Aktarılan son haberler kapsamında 18-59 yaş arası İŞKUR üzerinden 81 il için 4.575 temizlik görevlisi alımı başladığını duyurdu.  İşte haberin ayrıntı ve detayları...

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

gülsan eleman alımı Haberi

gülsan eleman alımı

Eleman alınacak alan: Üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun, yol yapımında deneyimli ve yurtdışı projelerinde görev almış, ileri derecede İngilizce ve Rusça bilen, proje yönetimi, sözleşme yönetimi, yazışma, planlama, maliyet kontrol süreçlerine hâkim, işveren kontrol teşkilatı şantiye birimleri ve alt yükleniciler arasındaki eşgüdümü sağlayabilecek, MS Office uygulamalarını kullanabilen, en az 10 yıl yol yapım ve 5 yıl proje müdürlüğü deneyimi olan, 60 yaşını aşmamış ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış proje müdürü. Başvurular, [email protected] adresine yapılabilir.