04 / 05 / 2024

Gülşehir atık su arıtma tesisi

Gülşehir atık su arıtma tesisi

Gülşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projenin tamamlanmasıyla ilçeye bağlı Oğulkaya, Hamzalı ve Emmiler köylerinin evsel atıkları arıtılarak deşarj edilecek.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Nevşehir Gülşehir'de 10.8 milyon TL'ye satılık 139 gayrimenkul!

Gülşehir Belediye Başkanlığı 139 gayrimenkulü ihale usulü ile satılıyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Temmuz'da Cuma günü Saat 10.00’da gerçekleşecek..

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

TOKİ Nevşehir Gülşehir kurası çekildi!

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Gülşehir'de daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Nevşehir Gülşehir kurası çekildi...

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Gülşehir atık su arıtma tesisi Haberi

Gülşehir atık su arıtma tesisi


Nevşehir'in Gülşehir ilçesine döner disk yöntemli biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

Gülşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projenin tamamlanmasıyla ilçeye bağlı Oğulkaya, Hamzalı ve Emmiler köylerinin evsel atıkları arıtılarak deşarj edilecek. 

Tesis inşaatında incelemelerde bulunan Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, yetkililerden bilgi aldı.

Ertekin, Nevşehir'de bir ilkin gerçekleştirildiğini söyledi.

Tesisin çok az elektrik tüketeceğine dikkati çeken Ertekin, "Sistemin çalışmasında herhangi bir kimyasal madde kullanılmayacağı için arıtma işlemi sonrasında çıkan su, doğaya ve insanlara zarar vermeyecek. Hatta kurulacak bir sistemle, arıtılan su, tarımsal sulamada kullanılabilecektir. Bu tesiste arıtılan suyun tarımsal alanda kullanılması için proje yapacağız. Arıtılan suyu da tarımsal üretimde kullanmayı planlıyoruz" dedi.

İnşaat firmasının yetkilisi Çetin Kaya ise tesisin plastik malzemelerden yapılacağını ve uzun ömürlü olacağını...