15 / 05 / 2024

gülşehir doğalgaz talep toplama süreci

gülşehir doğalgaz talep toplama süreci

30 Kasım'da sona erecek doğalgaz talep toplama sürecinin son günlerinde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Erol Gumussoy siyasi parti Başkanları, muhtarlar ve halkla birebir görüşerek destek istedi.

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Bedava doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Kış aylarının gelmesi ile beraber, vatandaşlar tarafından merakla beklenen soru gündemde yerini aldı. Buna göre, bedava doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? İşte merak edilen haberin detayları...

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

900 TL – 2500 TL doğalgaz desteği ödemelerinden kimler faydalanacak?

Yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? İşte detaylar...

Müjde devlet 2500 TL verecek! e-Devlet'ten Doğalgaz yardımı başvuru nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları neler? 

Devlet, artan doğalgaz fiyatlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme yapacağını duyurdu. Peki doğalgaz desteği nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

Doğalgaz nasıl daha az yakar? Doğalgaz nasıl yakılmalıdır?

Doğalgaz faturaları nasıl düşürülür, Doğalgaz nasıl daha az yakar, Doğalgaz nasıl yakılmalıdır? Bu sorular havaların soğuması ile birlikte şu aralar sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)

Doğalgaz yardımı başvurusu, ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarla birlikte doğalgaz yardımı için ücretin arttığını duy

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Doğalgaz fatura hesaplama nasıl yapılır?

Doğalgaz faturaları, havaların soğuması ile vatandaşların ilgilendiği konulardan biri olmaya başladı. Yüksek gelen faturalar, nasıl hesaplanıyor, neye göre hesaplanıyor? Bu sıralarda sıkça sorulan sorular arasında. İşte detaylar!

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

gülşehir doğalgaz talep toplama süreci Haberi

gülşehir doğalgaz talep toplama süreci


30 Kasım'da sona erecek doğalgaz talep toplama sürecinin son günlerinde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Erol Gumussoy siyasi parti Başkanları, muhtarlar ve halkla birebir görüşerek destek istedi.

 Özellikle doğalgazdan en çok faydalanacak olan işyerlerinden başlayarak esnafı gezen Arısoy ve Gümüşsoy ilçemize gelecek bu fırsatı değerlendirmek gerektiğini belirterek, imkânı olan herkesin abone bedeli olan 335 TL yi yatırmasını istedi.

Başkan Arısoy Yaklaşık 40 gündür doğal gaz ile ilgili Siyasi Başkanlar, Muhtarlar ve Hemşerilerimizle birebir çalışmalarımız oluyor fakat konuya kayıtsız kalarak Nevşehir belediyesi çalışmaları hakkında bilgi dağıtmaya çalışan bazı yerel basınımız ilçemize doğal gaz gelmesi için gerekli hiçbir çaba göstermiyorlar halkımızı bilinçlendirip doğalgaz konusunda yeterli gayreti göstermiyorlar Nevşehir belediyesinin park bahçe reklamını yaparak gülşehirde kazanç sağlamayı düşünüyorlar yaklaşık 20 gündür kara vezir...