03 / 05 / 2024

Gülşehir tanıtım

Gülşehir tanıtım

Türkiye'nin peri bacaları ile ünlü önemli kültür ve turizm merkezi Kapadokya'da fotoğrafçılık ve sinema branşlarında açtığı eğitici kurslarla ön plana çıkan KAFSİD Gülşehir için kolları sıvadı.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Gülşehir tanıtım Haberi

Gülşehir tanıtım


Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) tarafından, Nevşehir'in Gülşehir ilçesinin tarihi, turistik mekanlarının dünyaya tanıtımı için tanıtım kitabı hazırlanacak. 


Türkiye'nin peri bacaları ile ünlü önemli kültür ve turizm merkezi Kapadokya'da fotoğrafçılık ve sinema branşlarında açtığı eğitici kurslarla ön plana çıkan KAFSİD Gülşehir için kolları sıvadı. 


KAFSİD Başkanı Yönetmen Mustafa Karakaya, Başkan Yardımcısı Yasin Reçber ve KAFSİD Üyesi Murat Güven, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin'i ziyaret etti. 


Ziyarette KAFSİD, Gülşehir Belediye Başkanlığı ve Gülşehir Kaymakamlığı işbirliğiyle ilçenin tanıtımı için tanıtım kitabı hazırlanması için çalışma başlatılmasına karar verildi. Gülşehir Kaymakamlığı ve Gülşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) üyesi Fotoğraf Sanatçıları tarafından hazırlanacak olan tanıtım kitabında ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin dünyaya tanıtılması hedefleniyor. 


Anadolu'nun İncisi Kapadokya, Tarihin İzinde Derinkuyu ve Kaymaklı...