04 / 05 / 2024

Gülşenin evi

Gülşenin evi

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Gülşen'den 'evini çiftliğe çevirdi' iddialarına tepki!

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısıyla gündeme gelen Gülşen'in evinin terasına bahçe kurduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili sorulara sadece gülerek karşılık verdi.

Gülşen 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi!

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliğe devam eden popçu Gülşen, oğlu Azur Benan için evini tarlaya dönüştürdü.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl’deki dönüşüm ne durumda?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl’de Vialand’ın karşısında kalan 100 dönümlük arazi kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Arazi üzerindeki bin kadar gecekondu 2012-2013 yılları arasında yıkıldı. Evi yıkılan mahalleli mağdur oldu.

Bingöl'de 7 köye sağlık evi inşa edilecek!

Sağlık İl Müdürü Demir, Erdemli, Kırkağıl, Dik ve Gözeler, Genç Alahattin, Karlıova Kümbet ve Mollaşakir köylerine sağlık evi yapılacağını söyledi.

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu.

Kiracı satılık evi göstermek zorunda mı?

Meskeni kirada iken, evin satılmasını isteyen mal sahipleri ile kiracı arasında yaşanan problemler arasında evin gösterilme-gösterilmeme hususu yer alıyor. Peki, kiracı satılık evi göstermek zorunda mı?

Limni Gölü Tabiat Parkı'na 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor!

Gümüşhane'nin Torul ilçesi sınırlarındaki Limni Gölü Tabiat Parkı'na ziyaretçilerin konaklayabilmesi için 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor. Göl için gelişme planının yanı sıra imar planı da yapıldı.

Limni gölüne ahşap kır evi yapılacak!

Gümüşhane'nin Torul ilçesine Zigana köyü sınırları içerisinde yer alan Limni Gölünde tabiat parkı sınırı genişletildi. Bölgeye yeni kır evleri yerleştirilecek. Limni gölüne ahşap kır evi yapılacak...

Gülşenin evi Haberi

Gülşenin evi

Geçtiğimiz günlerde İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen, 15 milyon TL değerindeki rezidansında kalmak istemedi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; güzel popçu ailesiyle birlikte Muğla'nın Menteşe Köyü'ne gitti. Gülşen burada herkesten uzak izole bir yaşam sürecek.Yenice Vadi Doğal Yaşam Koyu'nda herkesten izole bir dağ evinde kalan ünlü popçu, bir yandan da burada özel bir çekim gerçekleştirdi.
 

Gülşen, Zorlu'daki rezidansını 40 bin TL'ye kiraya...