16 / 05 / 2024

Gülseren Onanç kimdir

Gülseren Onanç kimdir

Belediyeleri kadınlara emanet edin. Gülseren Onanç'ı Kagider / K adın Girişimciler Derneği Başkanlığını yürüttüğü dönemde tanıdım. Önceliği kadınların iş yaşamına katılmasına, toplumda varlık göstermesine destek olmaktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları başvuru!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Peşinat bedelinin 18 bin 143 lira olduğu projede daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede toplamda 355 adet konut alt gelirler için satışta.

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu!

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu işlemleri başladı. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede ev fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Ev fiyatlarının 181 bin 433 TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Mamak Gülseren'de peşinatlar 18 bin 143 liradan başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Mamak'ta ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelirliler için satışa çıkarılan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları devam ediyor. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire fiyatları 181 bin 433 TL 'den başlıyor.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap alt gelir başvuruları bugün başladı. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. etap başvuru işlemleri bugün başladı. Toplamda 214 adet dairenin standat etapta satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Evleri başvurusu başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1 ve 2 Etap standart Evleri başvuru işlemleri başladı. Ödemelere göre 120 aydan başlayan 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları bugün başladı. Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı TOKİ Ankara Mamak projesi 2 etap şeklinde yükseliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru işlemleri 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Dairelerin 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Gülseren Onanç kimdir Haberi

Gülseren Onanç kimdir

Gülseren Onanç'ı Kagider/ Kadın Girişimciler Derneği Başkanlığını yürüttüğü dönemde tanıdım. Önceliği kadınların iş yaşamına katılmasına, toplumda varlık göstermesine destek olmaktı. Bunu büyük ölçüde başardı. Üç yıl önce de siyasete girdi. 

Hafta içinde Onanç'la ve ekibiyle buluşup sahaya çıktık. Esnafla, sokaktaki insanlarla konuştuk. Kimi kaldırım, kimi park, kimi evinin, dükkânının elinden gitmemesini kimi de bağımsız tapusunu istiyor. 

Gökdelen, modern siteler AVM isteyen yok. 


İstanbul nasıl ki Türkiye'nin aynasıysa Beyoğlu da İstanbul'un yansımasıdır. Bu yüzden oradaki tepkiler de çok önemli, bir kadının belediye başkanı olması da. Bugün belki de siz bu satırları okuduğunuz sırada CHP'nin hangi aday adayında karar kıldığı açıklanmış olacak. Gülseren Onanç aday olamazsa da ben onun siyasi yaşamının uzun soluklu olacağına inanıyorum. Sanıyorum bu röportajı okuyunca siz de bana katılacaksınız... 

Son üç...