02 / 05 / 2024

Gültaş Halkalı Meydan Evleri fiyaları

Gültaş Halkalı Meydan Evleri fiyaları

Gültaş İnşaat'ın Halkalı Meydan'daki butik projesinin adı "Meydan Halkalı" oldu. 297 daire ve 47 ticari birimin yer aldığı Meydan Halkalı projesinde satış süreci başladı...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Gümüş fırladı! 12 TL'yi aşan gümüş resmen meydan okuyor! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda altın ile birlikte en dip seviyelere kadar düşmüştü. Bugün doların gevşemesiyle altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ile gümüş te yükselirken güne 12 TL sınırında başladı. Son dakika gümüş fiyatı 12 TL'yi geçerek resmen fırladı. 

Altını olan gümüşe bir baksın! Gümüşü olan kazandı daha da kazanacak

Faiz kararı gümüşe işlemedi desek yeridir. Gümüş ayakta kaldı, kazanç sağladı. Gümüş faize meydan okuyarak, 1 ayda % 1,3 kazanç sağlayarak ayakta kaldı. Son 1 ayda altın yüzde 5’ten fazla değer kaybederken, gümüş yaklaşık yüzde 1.3 oranında yükseldi. 

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Uzmanlar uyardı: Taksim Meydanı için acele edilmemeli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı tasarımı için üç projeyi halk oylamasına sunmuştu. Çok tartışılan oylama için uzmanlar, Taksim Meydanı projesi için acele edilmemesi gerektiğini söylüyor.

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Gültaşlar ve Esra Kışlal Beçin tarafından kuruldu.

Güryapı, Halkalı Sosyal Tesisi 449.7 milyona inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesis ihalesinde sözleşme imzalandı. Güryapı tesisi 449,7 milyon TL'ye inşa edecek...

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Gültaş Halkalı Meydan Evleri fiyaları Haberi

Gültaş Halkalı Meydan Evleri fiyaları


Gültaş İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Meydanı'nda inşa edeceği projeyi "Meydan Halkalı" adıyla satışa çıkardı. Gültaş Meydan Halkalı projesinde konut, ofis ve home ofisler yer alıyor.


Gültaş Meydan Halkalı projesi 4 blok olarak tasarlandı. Gültaş Meydan Halkalı projesinde 287 adet daire ve 47 adet ticari birim olacak.


Gültaş Meydan Halkalı projesinde dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Gültaş Meydan Halkalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Gültaş Meydan Halkalı'da firma bünyesinde 12 aya kadar vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor. Gültaş Meydan Halkalı projesinde spor alanları, fitness, sauna, otopark gibi sosyal olanaklar olacak.



Tel: 0212 696 04 05

Web: www.gultasinsaat.com

Gülcihan...