02 / 05 / 2024

Gültaş İnşaat satılık daire

Gültaş İnşaat satılık daire

Halkalı Atakent Evleri Gültaş İnşaat tarafından Halkalının Atakent bölgesinde hayata geçiriliyor. Gültaş İnşaat satılık daire fiyatları henüz belirlenmedi. Projenin detayları açıklandığında www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Gültaş İnşaat satılık daire Haberi

Gültaş İnşaat satılık daire

Gültaş İnşaat Avcılar, Bahçeşehir ve Beylikdüzü ilçelerinden sonra Halkalı'da yeni proje hayata geçiriyor. Halkalı Atakent projesi 3 bloktan meydana geliyor.


Gültaş İnşaat satılık daire fiyatlarından önce proje detayları ile devam edelim. Karma proje olarak inşa edilen Halkalı Atakent projesinin alt katlarında dükkan olacak, üst katlarda ise rezidans daireler yer alacak.


Henüz satışa çıkarılmayan Gültaş Halkalı Atakent Evlerinin tüm detayları henüz belirlenmedi. Halkalı Atakent Konutlarının çizimleri devam ediyor. Gültaş İnşaat satılık daire fiyatları şöyle:


Gültaş İnşaat satılık daire:


Halkalı Atakent daire fiyatları henüz belirlenmedi. Projede detayları belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz. Halkalı Atakent iletişim bilgileri şöyle:


Halkalı Atakent nerede?


Halkalı Atakent adres: Harman Sokak. No: 44/1 Bakırköy Florya İstanbul

Halkalı Atakent telefon numarası: 0212 574 00 71


Gültaş İnşaat Halkalı Atakent evleri Avrupa Konutları Atakent 3 Evlerine...