04 / 05 / 2024

Gültekin Çavuşoğlu özgeçmiş

Gültekin Çavuşoğlu özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Gültekin Çavuşoğlu, MHP Van Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gültekin Çavuşoğlu kimdir? Gültekin Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gültekin Çavuşoğlu...

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Atilla Kayalıoğlu hangi görevlerde bulundu? Evli mi? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’daki görevi ne?

Atilla Kayalıoğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İndex Bilgisayar’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Atilla Kayalıoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 5762 ada, 407 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 655 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Gültekin Çavuşoğlu özgeçmiş Haberi

Gültekin Çavuşoğlu özgeçmiş

Gültekin Çavuşoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi Gültekin Çavuşoğlu, MHP Van Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gültekin Çavuşoğlu kimdir? 


Gültekin Çavuşoğlu'nun özgeçmişi şu şekilde; "1950 Erciş doğumlu, 1971/1972 Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Okulun bitiminin ardından 1973’te Erciş’te inşaat mühendisliği bürosu açar. 1976’dan 1980’e kadar MHP Erciş ilçe başkanlığı görevi yapar. 1977’te Erciş belediye başkanlığına aday olur. Aynı seçimde MHP Erciş’te 5 belediye meclis üyesi kazanır.


1987 yılında Van MHP 1. Sıra adayı olur. MHP bu seçimlerde 3000 olan oyunu 7120’ye çıkarır.  Bu seçimlerde Van, Türkiye genelinde en fazla oy oranına sahip 14. İl olmuştur. Çavuşoğlu bu seçimlerin ardından rahmetli Başbuğ’un emirleri MHP MYK üyeliğine seçilir ve bu görevi 1997 yılına kadar sürdürür.


1989 yerel seçimlerinde Başbuğ’un talimatı ile Bitlis’ten belediye başkanı adayı olan Çavuşoğlu kardeşini...