23 / 05 / 2024

Gülten Olcay

Gülten Olcay

LTI Mühendislik ve Denetim Limited Şirketi, Gülten Olcay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Tellikavak Sokak, Çamlı Apartmanı'nda kuruldu.

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asel Taşıt Enerji İnşaat Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten Yıldız tarafından kuruldu.

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malkon İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Gülten İsot tarafından kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıkadalı Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli iel Gülten Işıkadalı tarafından kurulsu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengör İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülten İbişhükçü ve Zeki İbişhükçü tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeş Yapı Malzemeleri Metal Kimya Tekstil Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Tekeş tarafından kuruldu.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Gülten Olcay Haberi

Gülten Olcay

LTI Mühendislik ve Denetim Limited Şirketi, Gülten Olcay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


LTI Mühendislik ve Denetim Limited Şirketi iş konusu; Konuları ile ilgili ulusal ve uluslararası muayene, test, denetim faaliyetlerinde bulunmak ve belgelendirmek, Her türlü bağımsız ve tarafsız kuruluş, kişi, hizmet, ürün, sistem, yönetim sistemi prosedür veya yöntem vb. somut ve/veya soyut nesnelerin belgelendirilmesi, Her türlü üçüncü taraf denetim, test, ölçüm, muayene gözetim ve benzeri hizmetleri, Her türlü personel belgelendirme ve eğitim hizmetleri, Her türlü onaylanmış kuruluş ve benzeri hizmetler, Her türlü üçüncü taraf ve bağımsız inceleme ve/veya raporlandırma hizmetleri, Her türlü üçüncü taraf ve bağımsız laboratuvar test ölçüm hizmetleri, Her türlü üçüncü taraf ve bağımsız kalibrasyon hizmetleri, Her türlü bağımsız mühendislik hizmetleri, Her türlü...