09 / 05 / 2024

gültepe bulvarı ne zaman açılacak

gültepe bulvarı ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İzmir Gültepe'ye 50 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yağışlarda sel tehdidi yaşayan İzmir Gültepe bölgesindeki İZSU çalışmalarını yakından inceledi.

Kayseri Gültepe Bulvarı 45 milyona mal olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehrin doğu-batı istikametindeki en güçlü akslardan biri olacak olan Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İzmir Gültepe'ye 26 milyon TL'lik yatırım geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi düşük kotta olduğu için yoğun yağışlarda sel tehdidi yaşayan Gültepe bölgesine tarihi bir yatırım gerçekleştiriyor.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

İzmir Gültepe Toros Spor Merkezi açıldı!

Vatandaşın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, mahallelerde açtığı spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Gültepe Semti’ne bağlı Mehmet Akif Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan ‘Toros Spor Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

gültepe bulvarı ne zaman açılacak Haberi

gültepe bulvarı ne zaman açılacak


Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabah erken saatte Gültepe Bulvarı’na giderek çalışmaları takip etti ve işçilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı’nda yoğun bir şekilde çalışan işçileri ziyaret etti. İşçilere simit, peynir ve meyve suyu götüren Başkan Çelik, çalışanlarla birlikte kahvaltı yaptı.

Gültepe Bulvarı’nda soğuk havaya rağmen hafta sonu dahil yoğun bir çalışmanın yapıldığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, yolu en kısa zamanda trafiğe açmak için çalıştıklarını belirtti. Gültepe Bulvarı’nın temelini geçen yıl 15 Temmuz’un arifesinde attıklarını hatırlatan Başkan Çelik, “Gültepe Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı’nı birbirine bağlayacak ve Tavlusun Caddesi üzerinden Mimarsinan Yoluna kadar çıkacak 50 metrelik bir yol. Talas-Anayurt’tan...