06 / 05 / 2024

Gültepe k park otoparkı ne zaman açılacak

Gültepe k park otoparkı ne zaman açılacak

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Gültepe imar planları oy birliği ile kabul edildi!

Gültepe Belediyesi İmar Planları, Konak Belediyesi Aralık ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliği ile kabul edildi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu projeden sonra Beşetepeler Bölgesi'ne başlayacaklarını söyledi...

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gültepe planlarına onay çıkmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Konak Belediyesi'nin Gültepe bölgesi için hazırladığı imar planlarına, İZSU'nun önerilerine yer verilmediği nedeniyle onay vermedi.

Gölcük’teki bungalov ve otel projesini mahkeme durdurdu!

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Gültepe k park otoparkı ne zaman açılacak Haberi

Gültepe k park otoparkı ne zaman açılacak

Kağıthane'de bulunan Gültepe K-Park Otoparkı yenilenme çalışmaları tamamlandı Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek  K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı. 


Bu çalışmalar dahilinde 200 araç kapasitesi olan otoparkın araç kapasitesi 250'ye çıktı. Ayrıca otoparka modern aydınlatma ve güvenlik kamerası da takıldı. 

Otoparkın açılışı Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in ev sahipliğinde Kaymakam Mustafa Koç ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk'ün katılımıyla gerçekleşti.
 

Konak Gültepe kentsel dönüşümde ilk kazma 1 yıl içinde...