09 / 05 / 2024

Gülümser Heper özgeçmiş

Gülümser Heper özgeçmiş

CHP Şırnak Belediye Başkan Adayı Gülümser Heper kimdir? Başkan Adayı Gülümser Heper bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şırnak Başkan Adayı Gülümser Heper'in biyografisi...

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? 29 Ekim'de emekli ikramiyesi hesaplara yatacak mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel emekli vatandaşlara ikramiye konusu gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, Emeklilere 100. yıl Cumhuriyet ikramiyesi verilecek mi? İşte detaylar...

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ödendi mi? 2022 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri milyonlarca çiftçi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Mazot ve gübre desteği ödendi mi? 2022 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Salda Gölü'nde millet bahçesi inşaatında 'huntit' tehlikesi!

Oluşumu 2.5 milyon yıllık geçmişe sahip Salda Gölü için “Ayak dahi basmayın” diye uyaran Prof. Doğan Kantarcı, eski göl tabanında kepçe ve kamyonlarla yapılan kazının sonuçları üzerine yeni bir çalışmalarda bulundu.

Binadaki yakıt masrafı daire büyüklüklerine göre değişir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper okuyucusunun sorduğu binadaki yakıt masrafı daire büyüklüklerine göre değişir mi? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

Gül Proje ‘Şehir merkezi’ için kesenin ağzını açtı!

İnşaat sektöründe 30 yıllık geçmişe sahip Gül Proje, Emlak Konut'un Türk Telekom Arena yanındaki arazisi için verdiği 1,3 milyar liralık toplam teklifiyle dikkatleri çekti.

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.

Gülümser Heper özgeçmiş Haberi

Gülümser Heper özgeçmiş

Gülümser Heper kimdir?

CHP Şırnak Belediye Başkan Adayı Gülümser Heper özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"26-08-1964 tarihinde Sivas’ta doğdum. Sivas’ın yerli bir ailesinin evladıyım. Baba tarafım Bezirci Mahallesi; Ana tarafım Çavuşbaşı Mahallesinde yerleşmiş. İlkokulu Ülkü İlkokulunda okudum. Ülkü İlkokulunu Cumhuriyet Türkiyesi’nin nadide kadın müdiresi olan Handan Hanım’ın zamanında tamamladım. Ortaokulu 4 Eylül Ortaokulunda okudum. 


Liseyi ise Türkiye çapında bir öğretim yuvası olan Sivas Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi yine Sivas’ta aldım. 1987’de Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni (CUTF) fakülte birincisi olarak bitirdim. Zorunlu hizmetimin ardından C.Ü.T.F. de İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak atandım. Sivas’ta 1989’da Kronik Böbrek Hastaları Derneğini kurdum ve Sivas’tan ayrılıncaya kadar dernek başkanlığını yürüttüm. 1993’de İç Hastalıkları Uzmanı oldum. 


1993’de ikinci bir ihtisas yapmayı zorunlu bularak Sivas’tan ayrıldım. Kalp ve...