05 / 05 / 2024

gülveren mahallesi tapu teslimleri

gülveren mahallesi tapu teslimleri

Kepez Belediyesi, “ Gülveren Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ” kapsamında gecekondu çözümü bekleyen Gülveren Mahallesi sakinlerine, avantajlarla dolu yepyeni bir hayat sunmak için gün sayıyor.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm ihalesi 7 Ağustos'ta!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri için ihale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde 135 gecekondunun 30 yıla yakın süren tapu sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkıyor.

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Kepez'in Gülveren Mahallesi'nde bulunan gecekondularla kentsel dönüşüm ön sözleşmesi imzalanmaya başladı.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Tütüncü, Gülveren Mahallesi’ne uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin ilk ayağı olan riskli alan ilanının Resmi Gazete’de yayınlandığı müjdesini, saat 04.20’de sosyal medyadan duyurdu

Kepez Gülveren'de 160 gecekondu kentsel dönüşüme girdi!

Gülveren Mahallesi'nde yıkılacak 160 gecekondunun yerine yeni konutların yanısıra okul, kütüphane ve spor tesislerinin yapılacağı bildirildi

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu 2016 başvurusu!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 115 konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.

gülveren mahallesi tapu teslimleri Haberi

gülveren mahallesi tapu teslimleri


Kepez Belediyesi, “Gülveren Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi” kapsamında gecekondu çözümü bekleyen Gülveren Mahallesi sakinlerine, avantajlarla dolu yepyeni bir hayat sunmak için gün sayıyor. Göreve geldiği günden bu zamana kadar Kepez’de yaklaşık 20 bin kişiye tapularını teslim eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi sakinleriyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Bahattin Bayraktar, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Murat Menzilcioğlu ve Kepez Belediyesi Başkan Danışmanı Ramazan Eciş’in hazır bulunduğu toplantıda Başkan Tütüncü, “Gülveren Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi”ni mahalle sakinlerine anlattı.



Yepyeni bir hayat



Tapu problemini bitirecek kentsel dönüşüm projesiyle Gülveren Mahallesi’ne Kepez Belediyesi’nin yapacağı modern konutlarda, mahalleli avantajlarla dolu yepyeni bir hayata başlayacak. Her hak sahibine...