25 / 07 / 2024

gülveren projeleri neler

gülveren projeleri neler

Gülveren Mahallesi'ni ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bir yıl içinde hayata geçecek 12 hizmet yatırımıyla, mahallenin Paris konforuna kavuşacağını müjdeledi.

Uzmanlar uyardı! IBAN'a para gönderenler dikkat!

IBAN'a para göndermenin risklerinin neler olduğu vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Uzmanlar IBAN'a para gönderen kişilere kritik uyarılar yaptılar.

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

Konut sahipleri ve kiracılar arasında 'ev gösterme' krizi! Hangi şartlarda kiracılar evi göstermek zorunda? 

Son dönemde konut sahipleri ve kiracılar arasında 'ev gösterme' krizi yaşanıyor. Peki yasal düzenlemelere göre, kiracıların oturdukları evi gösterme şartları neler? İşte o detaylar...

İş Bankası açıkladı! İş Bankası'ndan ucuz konut kredisi, 120 ay vade için güncel oranlar neler? 

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası’ndan çok önemli bir açıklama geldi. Buna göre, bankanın sunduğu yeni konut kredisi imkanı ile 850 bin TL’ye ev sahibi olmak artı daha kolay olacak.

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Milyonlara 3600 ek gösterge müjdesi! Ayrıntılar bir bir belli oldu!

Milyonların gözü 3600 ek göstergeye çevrildi. Memurları kapsayan 3600 ek göstergenin ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediliyor. Peki, 3600 ek gösterge ile neler değişecek? Kimler birinci derece kademeye çıkabilir? İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Göç İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak! Başvuru şartları neler?

Göç İdaresi Başkanlığı, 231 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki Göç İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Altus 4 Gözü Gazlı Solo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak almak isteyenler için Altus, dört gözü gazlı solo fırın ile çıkıyor karşımıza çıkıyor. Aynı anda hem fırını hem ocağı kullanmak mümkün hale geliyor.Peki Altus gazlı ocağın diğer özellikleri neler? 

Emtiada neler oluyor? Altın, gümüş ve bakırda beklenen sıçrama ne zaman gerçekleşecek?

Emtia piyasalarında neler oluyor? Altın, gümüş, bakır, petrol, beklenen sıçramayı halen neden gerçekleştiremedi ve bu sıçrama ne zaman yaşanacak?.. İşte yanıtı…

Vestel NFK37101 G 330 Lt No-Frost Buzdolabı 11 bin TL! Vestel buzdolabı özellikleri neler? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel NFK37101 G 330 Lt No-Frost Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel NFK37101 G 330 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

gülveren projeleri neler Haberi

gülveren projeleri neler

Gülveren Mahallesi gezisine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, buraya 1 yıl içinde yapılacak 12 hizmet yatırımıyla bölgenin ihya edileceğini müjdeledi. 


Kepez ilçe Başkanı Yusuf şeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, Gülveren Mahallesi Muhtarı Alı Yıldırım ve çok sayıda partili ile birlikte AK Parti Gülveren Mahallesi Koordinatörü Şükrü Topal'm evine giden Başkan Tütüncü, son 9 ayda yaptığı yeni hizmetlerin müjdesini verdi. Önce esnafı gezen Tütüncü, ardından hastası olanların evlerini gezdi. 


ALTYAPISI TAMAM 


Kepez'in batı kısmında Şafak ve Yeşilyurt ile birlikte Gülveren'in en önemli mahallelerden biri olduğunu ifade eden Tütüncü, 6 yıllık hizmet yolculuğunda bölgenin altyapı, imar, yol gibi gereksinimlerini tamamladıklarını hatırlattı. Bölgeyi ihya edecek çalışmalara başladıklarını belirten Tütüncü, "Bundan sonra da sizlerle çok güzel hizmet hatıraları paylaşmaya devam edeceğiz." dedi. 


ANTALYA'NIN EN BÜYÜK...