06 / 05 / 2024

Gümüş Modern Konakları nerede

Gümüş Modern Konakları nerede

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Van Gürpınar Konakları için çalışmalar başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gürpınar Konakları” projesi kapsamında 110 konutun yapım çalışmalarına başlanıyor.

Gümüşhaneliler TOKİ'den stat istedi!

Gümüşhanespor taraftarları takımlarının başarısına karşılık TOKİ'den stat talebinde bulundu. Taraftarlar 10 bin kişi kapasiteli modern stat istediklerini belirtti.

Ofist, Gümüşsuyu’ndaki Bell House'u tasarladı!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından 100 yıllık tarihi kimliğine sadık kalınarak modern ve kullanıcı odaklı bir tasarım anlayışıyla yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikka

Gümüşhane modern pazaryeri proje ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak modern pazaryeri projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan’ın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı.

Gümüşhane'nin modern pazaryeri inşaatı 2017'de bitecek!

Gümüşhane'de Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak modern pazaryeri projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan'ın başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 3 firma katıldı.

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları anahtar teslim töreni düzenlendi!

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Günaydın Konakları örnek daire!

Günaydın Konakları örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Günaydın Konakları Tuzla projesinde satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve de 4+2 olarak müşterilere sunuluyor

Günaydın Konakları ulaşım!

Günaydın Konakları ulaşım; Hak Yapı tarafından inşa edilen Günaydın Konakları Aydınlı mah. Gürpınar cad. Tuzla / İSTANBUL adresinde yer alıyor. Günaydın Konakları'nda teslimler hemen yapılıyor...

Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Hak Yapı Günaydın Konakları Evlerinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Günaydın Konakları Tuzla ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor...

Gümüş Modern Konakları nerede Haberi

Gümüş Modern Konakları nerede

Pala inşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Pala, "Ben yola çıkarken Türkiye'deki en meşhur müteahhitlerden biri olmak için değil, ahilik kültürü içerisinde, halis niyetle. Mimar Sinan olmak için yola çıktım" dedi. 


Kentsel dönüşümde öncü olmak için kolları sıvayan Pala inşaat tamamladığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Pala inşaat, kentse dönüşüm kapsamında Bahçelievler Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projenin anahtar teslimini düzenlediği bir törenle gerçekleştirdi. Retaj Royale Hotel'de düzenlenen yemekli törende Gümüş Modem Konakları mn daire sahiplerine anahtarları teslim edildi. Pala inşaat, maliklerine bir de kalite sertifikası vererek, 2 yıl sınırsız eksiklerini giderme ve ömür boyu kendilerine ulaşabilme sözünü verdi.


40. yılını kutlayan aile şirketi olan Pala inşaatın tanıtımının yapıldığı sinevizyon göster imiyle başlayan programda, çözüm ortaklarından en özverili, en istikrarlı ve en...