08 / 05 / 2024

gümüş residence satış ofisi

gümüş residence satış ofisi

Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatla, 36 ay sıfır faiz ödemeler yapılıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence fiyatları 92 bin 500 TL'den başlıyor...

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş ''satış için bekleyin'' dedi!

Son dönemde en gözde yatırım aracı olan gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Elinde gümüş olanların satış için beklemelerini söyledi. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! İşte İslam Memiş gümüş açıklaması...

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde resmen fırladı. Uzun zamandır bu seviyelerin görülmediği gümüşte, yatırımcılar bayram edecek. Gümüş olanlar acil çok acil bu rakamlara bakın. İşte 4 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları.

gümüş residence satış ofisi Haberi

gümüş residence satış ofisi


Gümüş Residence projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.


3 bin 725 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Gümüş Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü Gümüş Residence projesi Harşit Yapı imzasını taşıyor.


Konut büyüklüklerinin 46 metrekare ile 103 metrekare arasında değiştiği Gümüş Residence Beylikdüzü ev fiyatları 92 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. 


Beylikdüzü Gümüş Residence teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Gümüş Residence Beylikdüzü daire alanları stüdyolarda 46 metrekare, 1+1'lerde 66 - 77 metrekare, 2+1'lerde 103 metrekare olarak belirlendi.


Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı! 


Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı dahilinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, geriye kalan konut bakiye...