12 / 05 / 2024

Gümüşbaret İnşaat kimin 

Gümüşbaret İnşaat kimin 

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü ekonomist resmen açıkladı! Gümüş alın! 

Dünyaca Ünlü Ekonomist Robert Kiyosaki ABD'nin iflasın eşiğinde olduğunu söyleyerek, gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Gümüşbaret İnşaat kimin  Haberi

Gümüşbaret İnşaat kimin 

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından kuruldu. 

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2.Her nevi asansör makineleri ve asansörleri ve malzemelerinin imali, pazarlaması, toptan ve perakende alım satımı. 3.Her nevi yürüyen merpenlerin imalatını ve yedek parça alım satımını, ithalat ve ihracatını ve dahili ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres; GÖKTÜRK MERKEZ MAH.İSTANBUL CAD.ARCADIUM LIFE II APT.26/23...