12 / 05 / 2024

Gümüşderedeki arıtma projesi yargıya takıldı

Gümüşderedeki arıtma projesi yargıya takıldı

İstanbul Okmeydanı’ndaki planların iptal edilmesinin ardından yargıdan bir güzel haber de Gümüşdere için geldi. Gümüşdere’deki tarım arazilerinin bir kısmının İSKİ’ye arıtma tesisi yapılması için devredilme kararı 4. İdare Mahkemesi tarafından iptal edild

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Gümüşhane Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Gümüşhane Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Merkez sosyal konut projesi... 

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Gümüşhane Çevre Yolu Projesi tamamlandı!

Gümüşhane'de, 1970'li yılların başında yapılması planlanan 11,2 kilometrelik Çevre Yolu'nun yapımı tamamlandı.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüşderedeki arıtma projesi yargıya takıldı Haberi

Gümüşderedeki arıtma projesi yargıya takıldı

İstanbul Okmeydanı’ndaki planların iptal edilmesinin ardından yargıdan bir güzel haber de Gümüşdere için geldi. Gümüşdere’deki tarım arazilerinin bir kısmının İSKİ’ye arıtma tesisi yapılması için devredilme kararı 4. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 2013 yılında İSKİ’ye devredilen 80 dönümlük arazi Sarıyer’in taze meyve ve sebze üretim alanın üzerinde bulunduğu için hem köylüler hem de çevreciler tarafından büyük tepki toplamıştı.



İSKİ’YE TAHSİS EDİLMİŞTİ

İstanbul’un şehir içindeki ender tarım arazilerden biri olan Sarıyer Gümüşdere 2013 yılından beri İSKİ’nin arıtma tesisi projesiyle tehlike altındaydı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarım alanı statüsüne alınmasına rağmen Toprak Koruma Kurulu arazinin 80 dönümlük kısmını tarım vasfından çıkarıp İSKİ’ye tahsis etti. Araziye atık arıtma tesisi yapılması için Toprak Koruma Kurulu’ndan iki yıl önce Mart ayında karar çıkmış, Kurul,...