17 / 05 / 2024

Gümüşhane Bahçecik Barajı ihalesi

Gümüşhane Bahçecik Barajı ihalesi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

TOKİ Gümüşhane Köse 98 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Köse İlçesi Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane projesinin ihalesi 12 Haziran'da!

Gümüşhane İli Köse İlçesi Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 98 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli, Köse İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 98 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Bahçecik Barajı ihalesi Haberi

Gümüşhane Bahçecik Barajı ihalesi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentin içme suyu ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos 2016 tarihinde ihale edileceğini bildirdi. 


Başkan Çimen, verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek, "Gümüşhane'mizin büyük sorunları arasında yer alan içme suyu probleminin çözümü için başlattığımız çalışmalarımızın hamdolsun sonuna geldik. AK Parti Gümüşhane Milletvekilimiz sayın Cihan Pektaş, Bahçecik Barajı'nın ihalesinin 22 Ağustos 2016 tarihinde ihale edileceğini müjdeledi. Şehrimizin en az 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan projemizin ihalesi hamdolsun yapılıyor. Şehrimize hayırlı olsun" dedi. 


Gümüşhane'nin içme suyunun keson kuyulardan sağlandığını hatırlatan Başkan Çimen, "Göreve gelmeden önce şehrimizin içme suyu sorununu çözeceğimizin sözünü vermiştik. Allah'ın izni ile bu sözümüzü de yerine getiriyoruz. İçme suyu projemize arıtma tesisi ve isale hattını da dahil...