05 / 05 / 2024

Gümüşhane İnönü mahallesi kentsel dönüşüm planı

Gümüşhane İnönü mahallesi kentsel dönüşüm planı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,”“İnönü Mahallesindeki heyelan bölgesinden Emirler Mezarlığı arasındaki 300 bin metrekarelik alana kentsel dönüşüm planı hazırlıyoruz." dedi.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Bu ilanları kaçırmayın!

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bu ilanları kaçırmayın!

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüş bugün yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? Gümüşte son dakika...

Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtialardan biri olan gümüş fiyatları yeni güne yükselişle başlarken gün içerisinde düşüşe geçerek yüzde 1,12 değer kaybetti. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? İşte 22 Mart 2022 son dakika gümüşün fiyatı...

Gümüş bugün kaç lira? 11 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş, dün güne 12,35 liradan başlarken, Antalya zirvesi sonrasında yukarı yönlü hareket ederek 12,74 liraya yükseldi. Peki gümüş bugün kaç lira oldu?

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Gümüşhane Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Gümüşhane Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gümüşhane İnönü mahallesi kentsel dönüşüm planı Haberi

Gümüşhane İnönü mahallesi kentsel dönüşüm planı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,”Göreve geldiğim günden itibaren hiç durmadan çalışıyorum. Seçimden önce halkımıza ne vaat ettiysek hepsinin arkasındayız” dedi.


Başkan Çimen gazetemize yaptığı açıklamada, aday olduğu dönemde şehrin önüne hedefler koyduğunu ve o hedeflere ulaşabilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.


SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ


Çimen, “Aday olduğum dönemde şehrin önüne ilk hedef olarak 2018’i, büyük hedef olarak 2029’u koyarak “Marka Kent Gümüşhane’yi oluşturmayı amaçladık. Vatandaşımıza, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılı olan 2018’e kadar şehrin tüm altyapı problemlerini çözeceğimizin sözünü verdik. Biz ne söz verdiysek onun arkasındayız. Göreve başladığımız günden bugüne kadar sürekli alt yapı çalışmaları ile ilgilenerek şehrin en az 50 yılını kurtaracak projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz.” 


“BAHÇECİK İLE YETİNMEYECEĞİZ”


Kente üç ayrı bölgeden içme suyu getirme çalışması içerisinde olacaklarını...