04 / 05 / 2024

gümüşhane kaçak yapı

gümüşhane kaçak yapı

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekipleri, kanuna aykırı inşa edildiği tespit edilen yapıların temel inşaatlarında yıkım, ev yapmak için açıldığı belirlenen çukurlarda ise kapatma çalışması yapıyor...

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Salda Gölü kıyısındaki bir kaçak yapı daha yıkılıyor!

''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak bilinen, Burdur Yeşilova'da bulunan Salda Gölü'nün hemen yanındaki kaçak yapının yıkımına başlandı.

Tarım arazisinde kaçak yapı yapanlara ağır yaptırımlar geliyor!

Tarım arazilerine ilişkin teklif komisyondan geçti. Bu kapsamda tarım arazilerinde kaçak yapı yapanlar her metrekare için 10 TL ceza ödeyecek.

Eskiyen ve yıpranan yapıların envanteri çıkarılmalı, kaçak yapılar yıkılmalı!

Van’da yıkıma ve ölüme yol açan İran’ın Hoy kentindeki 5,9 büyüklüğündeki deprem, ülkedeki dayanıksız binaları tekrar gündeme getirdi. İMO Başkanı Cemal Gökçe, kaçak yapıların yıkılması gerektiğini belirtti...

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

gümüşhane kaçak yapı Haberi

gümüşhane kaçak yapı

Gümüşhane yaylalarında kaçak inşa edildiği belirlenen yapılar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yıkılıyor.

Ekipler, kanuna aykırı inşa edildiği tespit edilen yapıların temel inşaatlarında yıkım, ev yapmak için açıldığı belirlenen çukurlarda ise kapatma çalışması gerçekleştiriyor.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek imzasıyla yayımlanan "Yaylalarda mevzuata aykırı yapılaşma" konulu valilik genel emri doğrultusunda yapılan tespitler sonucunda harekete geçen ekipler, 7 ayrı yaylada yıkım yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Eğrisu, Konaklı, Sarıtaş, Sıçanyurdu, Kürtderesi, Çatalpınar ve Dumanlı yaylalarında 6 günlük çalışma sonucu, kazılmış 56 ev temeli kapatıldı, 11 temel seviyesindeki beton, 6 subasman seviyesindeki beton ve duvar ile 18 çatı seviyesine kadar yükselmiş ve devam eden inşaat, yıkım komisyonu gözetiminde ekipleri tarafından yıkıldı.

Ayrıca,...