15 / 05 / 2024

gümüşhanede satılıkiş yeri

gümüşhanede satılıkiş yeri

Gümüşhane Belediye Başkanlığından: Gümüşhane Belediye Hizmet Binası'nda bulunan bağımsız bölüm 16 Ocak'ta gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Topkapı Beyaz Park Gümüşsuyu satışta! Yeni proje!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Topkapı'nın yeni prestij bölgesi Beyaz Park Gümüşsuyu avantajlı ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf 2 adet devre mülk satılıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet devre mülkü satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan devre mülklerin fiyatları ne kadar? 

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Gümüşün gram fiyatı ne kadar? 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 1 Temmuz 2023 gümüş alış satış fiyatı...

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Gümüş altını sollayacak! İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyleyerek altını sollayacağının sinyallerini verdi. Yatırımcıların kafası karıştı. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın...

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

gümüşhanede satılıkiş yeri Haberi

gümüşhanede satılıkiş yeri

Gümüşhane Belediye Hizmet Binası'nda yer alan birinci bağımsız bölüm numaralı iş yeri 16 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak, taşınmazın muhammen bedeli 1 milyon 701 bin 200 lira, geçici teminat bedeli ise 51 bin 36 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için