06 / 05 / 2024

Gümüşkule İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Gümüşkule İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Gümüşkule İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Yasin Kuş, Kahrıman Takmaz, Kazım Takmaz ve Erkan Avcı ortaklığıyla kuruldu...

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Erturan Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturan Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Turan tarafından kuruldu.

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İlbay Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100.000,00 TL sermeye bedeli ile Bahri Deniz Akbal tarafından kuruldu.

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Aydar tarafından kuruldu.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının sırayla ne kadar olacağını açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen bakın. İşte gümüşün geleceği seviyeler...

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı.

Gümüşkule İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gümüşkule İnşaat Ticaret Limited Şirketi

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Kubilay Caddesi NO:1/3-12 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Yasin Kuş, Kahrıman Takmaz, Kazım Takmaz ve Erkan Avcı ortaklığıyla...